Priser

 

Individuel terapi:

700 kr./60 minutter

Studerende, ledige eller sygemeldt: 500 kr./60 minutter

Det er muligt at få et terapiforløb hos mig med en afbetalingsordning.

Se mere via dette link 

Stine Lauridsen

Foredrag

Kontakt mig for at aftale nærmere.

soap bubble, floating, reflection

Covid19 foranstaltninger

Jeg følger Dansk Psykoterapeuts anbefalinger som lyder:

  • Overgå så vidt muligt til online- og/eller telefonsessioner med klienter
  • Hav samtaler udendørs
  • Udskyd evt. samtaler
  • Hvis du vurderer, at du er nødt til at ses fysisk med en klient, så sørg for mindst 2 meters afstand, udluftning og brug håndsprit. Sprit alle overflader og håndtag flere gange dagligt og mellem hver klient. Brug mundbind i venteværelset og på vej ind og ud af kontoret. Følg Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger.
  • Vær opmærksom på dit eget helbred, og om du selv kan være smittebærer

 


.

Det siger mine klienter

Det var hos Stine, at jeg for første gang oplevede en behandler, som tog imod mig med både omsorg og menneskelighed, såvel som en enorm faglighed. Det har for mig betydet, at jeg altid har følt mig tryg. Ikke nok med, at hun både er empatisk og dygtig; hun formår også at videregive sin viden på et niveau, som skaber dybere forståelse. 

I min tid hos Stine har jeg udviklet mig fra at være en skal af et menneske med et hav af fysiske og psykiske gener, som ofte følte sig nedtrådt og misforstået. År senere fungerer jeg nu på et niveau, hvor jeg kan varetage et job og et fuldtidsstudie, får min daglige motion, spiser sundt og varieret, og får opfyldt mine sociale behov – ingen af disse kunne jeg med ærlighed sige var gældende før, og der hersker ingen tvivl i mit sind om, at det er igennem et tæt samarbejde med Stine, at jeg er nået så langt. Jeg nyder nu hver dag i fulde drag og ser med optimisme på min fremtid. Der findes intet menneske eller behandler, som jeg kan anbefale så varmt som Stine.


Michael, klient

Da jeg blev udskrevet anden gang efter mit behandlingsforløb i psykiatrien for angst og anoreksi, kom jeg i kontakt med Stine. Stine blev mit faste holdepunkt og støtte i en svær tid - hun gav mig en følelse af at blive set, hørt og mødt - noget jeg havde manglet store dele af mit liv. Hendes evne til at rumme det, der er og opstår i rummet er eminent. Hun fanger bagvedliggende årsager og strukturer og kan på den måde være med til at kaste nyt lys over situationer. Stine tilbød mig og lykkedes med at skabe et trygt rum, hvilket er utroligt, fordi jeg netop havde store udfordringer med mistillid/ tillid til "hjælpere".... hun nåede ind til mig og skabte rum for deling af ting, jeg aldrig før havde turde dele med nogen. Stine har været en afgørende faktor for mig og min rejse. Jeg tænker ofte på hende og sender mange taknemmelige tanker. I dag er jeg helt rask og står stærkere i mig selv end nogensinde før. En styrke der havde været svær at finde frem uden Stines støtte i en meget sårbar tid, hvor jeg følte mig overladt til mig selv. Jeg anbefaler hende til alle, der ønsker en nærværende og empatisk terapeut, der ser mennesket bag udfordringerne og har hjertet på rette sted. Du vil altid have en speciel plads hos mig!
Cathrine, klient