Psykoterapi

smile, laugh, luck

Sådan hjælper jeg dig

Her kan du se eksempler på forskellige typer af udfordringer som folk henvender sig med. Det giver dig en bedre ide om hvad jeg kan hjælpe med og indfrier forventningsafstemning om, hvad DU kan få ud af psykoterapi. Er du i tvivl, skal du ikke tøve med at kontakte mig!

Spiseforstyrelser

Jeg har stor erfaring på området efter 7 år som støttekontaktperson i Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade. Hvis du har en spiseforstyrrelse, så er du på hårdt arbejde hver dag. Det er en kamp at skabe en meningsfuld hverdag, det er en kamp at spise, og det er en kamp at være social. Jeg vil gerne sørge for at du ikke er alene i den kamp. Jeg kan tilbyde dig samtaleterapi, hvor vi målrettet arbejder på at finde hen til et mere trygt sted for dig arbejde ud fra. 

girl, sitting, jetty

Unge med udfordringer

Det at være ung i dag, indebærer en masse valg, fordi der i dag er så mange muligheder. Hvilken uddannelse skal jeg tage? Hvor skal jeg bo? Alle disse valg og muligheder kan skabe forvirring og udfordringer, hvis du har svært ved at mærke hvad der er det rigtige valg for dig. Jeg kan tilbyde dig at være sparringspartner, så vi sammen kan vælge til og fra i forhold til hvad der er det rigtige for dig.

Angst

Angsten har mange ansigter og kan komme til udtryk på mange måder, med både kropslige og psykiske symptomer. Fælles for alle typer af angst, kan man sige at angsten altid har et underliggende budskab. Hvis du ikke ved hvad det er der skaber angst hos dig, kan vi sammen undersøge det du oplever og blive klogere på dine mønstre, for herefter at arbejde hen i mod en hverdag uden angst.

Ensomhed

At være ensom kan være rigtig smertefuldt. Vi kan sagtens være omgivet af mennesker, men stadig føle os ensomme. Hvis du kender til det, at have det sådan, så kan jeg hjælpe dig med at komme nærmere hvorfor du har det sådan. 

Ked-af-det-hed

Det er vigtigt at skelne mellem det at være ked af noget, som er hændt og det at være ked af det store dele af en dag. Det er helt naturligt at være ked af det ind imellem, også selvom om du ikke umiddelbart kan finde en årsag. Men det er smertefuldt hvis din ked af det hed fylder mere i din hverdag end de glade timer gør. Jeg kan hjælpe dig i arbejdet med at vende den balance og finde din glæde ved livet igen. 

pencil, red, chip

Stress

Stress! Der er forskel på at føle sig stresset og det at være stresset. I dag forveksler mange det at have travlt med at være stresset. Men stress er en tilstand der skal tages alvorligt, og er du i tvivl om du er stresset, så skal du handle på det, så tvivlen kan forsvinde og du igen kan følge med.

Svære relationer

Har du relationer i dit liv, hvor der altid er udfordringer? det kan være uenigheder, skænderier eller en følelse af, at noget af svært og uhåndterbart. Måske ved du ikke engang hvad der starter det og har en oplevelse af, at det er ude af dine hænder. Ofte er det de samme ting der gentager sig, og det skyldes vores egne mønstre, der afspilles på en bestemt måde over for dem vi er i relation med. Er du nysgerrig på hvorfor det er sådan, kan jeg hjælpe dig med at blive klogere på dig selv og dermed dine relationer.

valentine, heart, forest