Om Liv med Liv

Min baggrund

Jeg er eksamineret psykoterapeut med en 4-årig uddannelse fra Skolen for eksistentiel og oplevelsesorienteret psykoterapi og medlem af Dansk psykoterapeut forening. Jeg er oprindeligt uddannet ergoterapeut, en uddannelse der har været med til at give mig et fantastisk menneskesyn og troen på at alle mennesker er unikke og har ressourcer til rådighed. Jeg interesserer mig for vores psykiske sundhed og Jeg er nysgerrig på hvad vi kan gøre for at fremme den, derfor tog jeg en kandidat i sundhedsfremme. Jeg har en solid faglig baggrund, men ligeså vigtigt, så har jeg en masse levet erfaring fra mange års arbejde med mennesker, der har oplevet udfordringer og modgang i hverdagen.

Derfor brænder jeg for psykoterapi

Samtalen mellem mennesker har altid fascineret mig! Jeg er ydmyg overfor kraften og det nærvær, der kan opstå, når jeg taler med mine klienter. Her skaber vi sammen et tillidsfuldt rum, hvor vi kan undersøge det du ønsker og finde nye vinkler på, hvordan vi kan skabe LIV i dit liv. Psykoterapi hjælper dig videre i dit liv og jeg har selv stor personlig erfaring med mig. Mit møde med psykoterapien var for mig et forsøg på at gøre noget aktivt, da jeg efter en indlæggelse på psykiatrisk afdeling med en spiseforstyrrelse, fortsat ikke følte mig hverken glad eller tilfreds i mit liv. Psykoterapi og den rigtige terapeut var for mig det der hjalp mig videre i mit liv og viste mig at samtale og kontakt er en fantastisk måde at finde hjem til sig selv på.

Sådan hjælper jeg dig

Når du indgår i et forløb med psykoterapi hos mig, er det første møde vigtigt for at afgøre, om vi har den rette kemi, som er så vigtig for at vi sammen kan arbejde videre. Du er eksperten i dit liv og derfor er det altafgørende, at vi får skabt et tillidsfuldt rum, hvor du kan dele din ekspertviden med mig, så vi sammen kan være nysgerrige og arbejde henimod de forandringer du ønsker dig. Jeg glæder mig til at se din udvikling fra sidelinjen og se dig blive bevidst om alt det du kan, alt det du vil og lære alle dine fantastiske kvaliteter at kende.

Hvad kan Psykoterapi hos LivmedLiv gøre for dig?

say yes to the live, joy, lust for life